Dienos centro „auksarankiai“

 

 

 

            Meninių užsiėmimų vaikai susipažįsta su įvairiomis darbelių kūrimo technikomis, naudonat tradicines ir netradicines priemones.

            Užsiėmimų metu gaminant ir dekoruojant darbelius iš gamtinių žaliavų siekiama ne tik ugdyti vaikų kūrybiškumą. Tačiau šiomis veiklomis puoselėjama meilė gamtai,  skatinama rūpintis gamta ir skleisti ir plėsti ekologines žinias. Vaikai pažįsta nuostabų ir tokį turtingą gamtos pasaulį. Šių užsiėmimų metu jie susipažįsta su augalais, gamtosaugos pagrindais.

            Tai unikali galimybė, kai meninių užsiėmimų metu vaikams sudaromos galimybės visapusiškai susipažinti ne tik su darbelių kūrimo technikomis, priemonėmis, bet ir plėsti savo akiratį, susipažįstant su naujomis kūrimo formomis, ekologija ir gamtos apsauga.

Veiklos finansuojamos iš diakonijos „Jurbarko sandora“ įgyvendinamo bei LR Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos, Jurbarko rajono savivaldybės, Jurbarko rajono savivaldybės remiamo projekto „Šeimos gerovės gerinimas Smalininkuose teikiant socialines paslaugas vaikams ir jų šeimos nariams“.

 

logotipas_ministerija.png  veliava sandora.jpg   logotipas_savivaldybe.png