Muzikuojame vaikų dienos centre

 

 

            Muzikiniai užsiėmimai skirti ne tik klausos, ritmo ir muzikinio rašto pažinimui ir lavinimui, tai unikali ugdymo priemonė turinti daug platesnę naudą. Šių užsiėmimų metu ugdome meilę muzikai, laviname muzikinius ir vokalinius gebėjimus, padedame atrasti kūrybinius gebėjimus.

            Veiklų metu vaikai turi galimybę susipažinti su įvairiais muzikos instrumentais, ugdomi muzikavimo grupėje įgūdžiai, kūrybiškumas, stiprinamas pasitikėjimas savimi, asmeninės savybės.

            Pastebime, jog muzikiniai užsiėmimai ir jų struktūra padeda susiformuoti dėmesingai, drausmingai ir valingai asmenybei. Kadangi muzika kaip menas sukelia bene stipriausias emocijas, su ja susiduriantys ir bendroje muzikavimo veikloje dalyvaujantys vaikai geba reikšti ir atpažinti savo jausmus.

Veiklos finansuojamos iš diakonijos „Jurbarko sandora“ įgyvendinamo bei LR Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos, Jurbarko rajono savivaldybės, Jurbarko rajono savivaldybės remiamo projekto „Šeimos gerovės gerinimas Smalininkuose teikiant socialines paslaugas vaikams ir jų šeimos nariams“.

 

 

logotipas_ministerija.png  veliava sandora.jpg  logotipas_savivaldybe.png