JURBARKO EVANGELIKŲ LIUTERONŲ PARAPIJOS

DIAKONIJA „JURBARKO SANDORA“

projektas „Dienos socialinės priežiūros ir ugdymo paslaugų teikimas Skirsnemunės seniūnijos vaikams ir jų šeimos nariams“

 

Pradėtas įgyvendinti Jurbarko evangelikų liuteronų parapijos diakonijos „Jurbarko sandora“ projektas „Dienos socialinės priežiūros ir ugdymo paslaugų teikimas Skirsnemunės seniūnijos vaikams ir jų šeimos nariams“. Projektas finansuojamas LR Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos, Jurbarko rajono savivaldybės lėšomis.

 

Trukmė: 2019 m. sausio 1 d. – 2019 m. gruodžio 31 d.

Rėmėjas: Lietuvos Respublikos Socialinės apsaugos ir darbo ministerija

Vykdytojas: Jurbarko evangelikų liuteronų parapijos diakonija „Jurbarko sandora“

Partneriai: Jurbarko rajono savivaldybė, Jurbarko Krašto muziejus, V. Grybo memorialinis muziejus, Jurbarko rajono savivaldybės Viešoji biblioteka, Skirsnemunės filialas, Jurbarko švietimo centras.

 

Projekto tikslas – teikti dienos socialinės priežiūros ir ugdymo paslaugas vaikui ir jo šeimos nariams bei atsižvelgiant į vaikų galimybes ir poreikius, organizuoti vaikų užimtumą, socialinę ugdomąją veiklą.

Projekto tikslinė grupė – Skirsnemunės miestelio socialinę riziką patiriančių asmenų vaikai bei vaikai neturintys galimybių ir sąlygų saugiam ir kryptingam užimtumui bei jų šeimos nariai.

 

logotipas_ministerija.png veliava sandora.jpg  logotipas_savivaldybe.png