Sausio mėnesio veiklos Skirsnemunės vaikų dienos centre

 

 

            Naujus veiklos metus Skirsnemunės vaikų dienos užimtumo centre pradėjome ne tik meniniais užsiėmimais, įspūdžių pasakojimais apie žiemos atostogas, tačiau šį mėnesį paminėjome sausio 13-ąją Laisvės gynėjų dieną, vykdėme įprastas VDC veiklas, dalyvavome „Bibliotek kitaip“ projekte.

            Užsiėmimų bibliotekoje metu gaminome knygų skirtukus, dalyvavome virtualiame susitikime su rašytoju, režisieriumi Vytautu V. Landsbergiu. Šio susitikimo metu vaikai drauge su Vytautu V. Landsbergiu kūrė, fantazavo ir iliustravo pasaką. Sakinys po sakinio ir mintis po minties, susitikimo dalyviai iš net penkių bibliotekų sukūrė „savo“ pirmąją pasaką... Pasaka – vaikams yra pats priimtiniausias mokymas apie santykius su žmonėmis, jose dominuoja geri darbai, kurie inspiruoja teigiamą vaikų elgesį bei kartais padeda išspręsti net ir kylančias elgesio problemas.

Veiklos finansuojamos iš diakonijos „Jurbarko sandora“ įgyvendinamo bei LR Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos, Jurbarko rajono savivaldybės, Jurbarko rajono savivaldybės remiamo projekto „Dienos socialinės priežiūros ir ugdymo paslaugų teikimas Skirsnemunės seniūnijos vaikams ir jų šeimos nariams“.

 














 

logotipas_ministerija.png veliava sandora.jpg  logotipas_savivaldybe.png